Om Vindafkast.dk

Vindafkast.dk blev en realitet i 2010 efter jeg havde gjort mine egne gode erfaringer som investor i vindmøller placeret i Tyskland. Jeg fik øjnene op for en investeringsmulighed som har den unikke kombination af et højt afkast med en meget lav usikkerhed. Dette skyldes ikke mindst en minimum afregningspris på strøm i 20 år og gode tyske lån på møllerne.

Jeg har over 25 års erfaring på ejendomsmarkedet og er bl.a. ejer af selskabet Wassard & Sørensen, der har en større ejendomsportefølje. Før det var jeg ansat i bank, hvor jeg handlede med aktier og obligationer. Så for mig har det altid handlet om at finde frem til de bedste investeringsemner, og det er naturligvis med de briller på, at jeg har fundet stor interesse for mulighederne i investering i vindmøller i Tyskland.

Om mølleprojekterne
Alle projekter er indkøbt via International Wind Energy A/S (IWE) som har 15 års erfaring med formidling af vindmøller. Siden 2003 har Tyskland været IWE’s mest betydende marked med formidling af mere end 130 vindmøller.

Uanset hvilket projekt du interesserer dig for, får du altid:

  • Sikker høj strømpris i ca. 20 år
  • 10-15 års fuld serviceaftale på vindmøllerne
  • Tyske banklån uden personlig hæftelse og med fast rente
  • Budgetterne er lavet i henhold til Danmarks Vindmølleforenings normer
  • Vindberegningerne er kontrolleret af EMD International A/S
  • Ingen administration. Alt klares af tyske eksperter

Se mere om Jørgen Axelsen

LinkedIn

Nyhedsbrev

Ønsker du løbende opdateringer om nyindkomne vindmølleprojekter?
Så tilmeld dig vores mailservice her!